TranS4MErs: je bedrijf omvormen tot een “Factory of the Future”

Honderden mkb-bedrijven in de maakindustrie lopen dagelijks tegen digitale en maatschappelijke uitdagingen aan om de digitaliseringsslag bij te benen. Om mkb-ondernemers hierbij te helpen, verzorgt TranS4MErs trainingen en biedt het bedrijven hulpmiddelen aan, zoals opleidingen en productie-adviezen. Meer dan 1000 MKB-bedrijven ondersteunen bij digitalisering, zodat ze in 2025 de zogenaamde fabrieken van de toekomst worden: dit is het doel van TranS4MErs. Meld je nu aan voor het acceleratieprogramma

ADMA TranS4MErs biedt ondersteuning voor ambitieuze en innoverende MKB-ers in de maakindustrie die inzicht willen krijgen in hun digitale uitdagingen en actie willen ondernemen om hiermee om te gaan. Door middel van een voucher kun je 8 uur ondersteuning ontvangen van een TranS4MEr om een plan te ontwikkelen om je bedrijf om te vormen tot een “Factory of the Future”. Het plan maakt het mogelijk voor 40 uur aan ‘tools & services’ aan te vragen om je te helpen met je digitale transformatie. De hoogst scorende plannen ontvangen €2800 directe financiering.

Aanmelden duurt slechts 10 minuten en vouchers worden op een first come, first serve basis uitgedeeld. Inschrijvingen zijn momenteel open en de volgende sluitdata zijn 4 en 18 januari 2022. Resultaten van de aanvraag worden twee weken na de sluitdatum bekendgemaakt.

Enkele voordelen:

  • Als ondernemer krijg je de unieke kans om gespecialiseerde one-on-one assistentie te ontvangen om een succesvol digitaal bedrijfsmodel te ontwikkelen en een gepersonaliseerde digitale strategie voor de digitale toekomst.
  • Kennis opdoen over hoe je innovatieprocessen kunt leiden en beheren om de relevante stakeholders op het juiste moment in het proces te betrekken.
  • Tijdens de tweede fase van de Open Call, de Revamp-fase, de kans om vouchers te ontvangen om een op maat gemaakte toolbox te kopen voor je digitale transformatie.

Zet je klaar om je transformatie te beginnen. Het ADMA TranS4MErs xChange Platform en de servicecatalogus worden binnenkort gelanceerd! Neem deel aan dit programma en stap naar voren in de digitale toekomst.