Corona

Diverse beurzen en events uitgesteld door Coronavirus

In verband met het Coronavirus hebben diverse organisaties afgelopen dagen besloten hun beurzen en events uit te stellen. Mocht je komende tijd gepland hebben een beurs of event te bezoeken, check dan goed de laatste informatie vanuit de organisatie hierover. Wij geven je alvast een opsomming van belangrijke events voor de maakindustrie die verzet zullen worden.

  • De Hannover Messe is uitgesteld en zal plaatsvinden van 13 t/m 17 juli 2020. Wij zullen binnenkort bekend maken wat dit voor consequenties heeft voor het SMITZH-aanbod om gezamenlijk de beurs te bezoeken. Lees hier het persbericht.
  • TechniShow en ESEF Maakindustrie worden uitgesteld naar 1 t/m 4 september 2020. Lees hier het persbericht.
  • Op 17 maart 2020 zou de Smart Industry Kickoff Jaarevents plaatsvinden, als onderdeel van ESEF Maakindustrie en TechniShow. De Smart Industry Kickoff Jaarevents, zal daarom niet in de huidige vorm doorgaan. In welke vorm de kickoff gaat plaatsvinden, wordt deze week bekend gemaakt. Het Smart Industry Jaarevent is in voorgaande jaren een eenmalig evenement geweest. Dit jaar worden in de laatste week van september en in de eerste week van oktober 2020 op vijf locaties events in de regio’s georganiseerd. De landelijke kickoff zou de aftrap zijn voor deze nieuwe opzet. Lees hier het persbericht.
  • Ook de Eisenwarenmesse, Metav 2020, Mecspe, De Bouw en Agri Vakdagen, Het Light + Building event in Frankfurt en Solar Solutions International zullen verplaatst worden.