Aanstaande Evenementen

Hier kun je SMITZH de komende tijd ontmoeten:

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zie 2019 Dordrecht

26 maart 2019 - 13:00 tot 18:00

Bezoek op dinsdag 26 maart hét jaarevent voor de hightech industrie in West-Nederland. Dit jaar wordt ZIE gehouden bij de Duurzaamheidsfabriek een prachtige locatie in het centraal gelegen Dordrecht. Ontmoet en laat je inspireren door professionals uit bedrijfsleven, kennisinstellingen, onderwijs en overheden. Meld je alvast aan via: info@hollandinstrumentation.nl

Dit jaar is het thema ‘Investeren in de hightech makers van morgen’. In 2019 richt ZIE haar pijlen op de mensen die alle ideeën en ontwerpen van bedrijven in de praktijk maken. We gaan onder andere in op de rol van goed beroepsonderwijs en wat dat betekent voor onze bedrijven.

Programma

HI organiseert vier deelsessies waaraan bezoekers actief kunnen deelnemen. Op de beurs laten verschillende deelnemers en partners van HI zien wat ze te bieden hebben. En natuurlijk is er ook weer voldoende gelegenheid om te netwerken.

Programma (onder voorbehoud):

  • Diederik Samsom zet zich momenteel in voor duurzaamheid en het behalen van de klimaatdoelen. Hij benadrukt dat het beroepsonderwijs daar een sleutelrol in heeft. In zijn lezing zal hij ingaan op goed beroepsonderwijs passend bij de vraag in het Nederlandse bedrijfsleven.
  • Bestuurslid van de gemeente Dordrecht is aan het woord over de mooie stad en de mogelijkheden voor goed onderwijs.
  • Pauze en ruimte om te netwerken.
  • Deelsessie op verschillende thema’s als innovatie en skills.
  • Tony Bosma van Extended Limits en bekend trendwatcher en futurist, blikt tenslotte op onnavolgbare wijze terug op deelsessies en geeft een doorkijkje in de toekomst. Bereid u voor op een confronterend en inspirerende afsluiting.

Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Sponsoring

Wil jij jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij honderden bezoekers, neem dan deel aan onze bedrijvenmarkt. Wil je ZIE dit jaar sponsoren? Je bepaalt zelf hoe je je als sponsor kunt onderscheiden door een keuze te maken uit een van de drie sponsorpakketten Goud (hoofdsponsor), Zilver of Brons. Wil je meer informatie over deelname aan de Bedrijvenmarkt of sponsorpakketten, neem dan contact op met:

Maureen Veurman via info@hollandinstrumentation.nl of 06 – 22 21 89 32.

Aanmelden

Je kan je hier alvast aanmelden voor ZIE 2019 via info@hollandinstrumentation.nl.

Gegevens

Datum:
26 maart 2019
Tijd:
13:00 tot 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://hollandinstrumentation.nl/event/zie-2019-dordrecht/

Locatie

Dordrecht
Kerkeplaat 14 3313 LC Nederland + Google Maps

Gegevens

Datum:
26 maart 2019
Tijd:
13:00 tot 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://hollandinstrumentation.nl/event/zie-2019-dordrecht/

Locatie

Dordrecht
Kerkeplaat 14 3313 LC Nederland + Google Maps