Aanstaande Evenementen

Hier kun je SMITZH de komende tijd ontmoeten:

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hannover Messe 2019: het grootste hightech event in Duitsland

1 april 2019 tot 5 april 2019

Hannover Messe is dé plek om inzicht te krijgen over de laatste ontwikkelingen op hightech-gebied en om in contact te komen met internationale hightechbedrijven. Ontdek wat er achter de nieuwste wereldwijde trends in de industrie zit tijdens fora, podiumdiscussies, presentaties en conventies. SMITZH zal ook aanwezig zijn om vragen over smart manufacturing te beantwoorden. Het volledige programma en meer informatie over het evenement vind je op de site van Hannover Messe.

Contacten op hoog niveau

Hannover Messe is een jaarlijks terugkomend evenement waarbij bedrijven, organisaties en kennisinstellingen presentaties geven over de nieuwste trends binnen de thema’s gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat. Deelname aan de Hannover Messe betekent contacten op kwalitatief hoog niveau, die in serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen resulteren. De afgelopen jaren heeft Nederland zich succesvol gepresenteerd via het Holland High Tech House in hal 2. Het accent van het Holland High Tech House in Hal 2 ligt daarbij op zowel Research & Technology als het aantrekken van talent.

Bron: Holland High Tech House.

Partnerland 2019

Ieder jaar kiest het evenement een partnerland om in de schijnwerpers te zetten. Zweden is in april 2019 het partnerland van de Hannover Messe. Samen met een aantal partnerbedrijven zullen er activiteiten worden georganiseerd.

Speciale tours

Om er zeker van te zijn dat je niks mist in jouw interessegebied worden er tours georganiseerd. Dit is een unieke manier om een compleet overzicht te krijgen van de onderwerpen die jouw het meest interesseren. Meer informatie over de speciale tours lees je hier.

 

Gegevens

Begin:
1 april 2019
Einde:
5 april 2019
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hannovermesse.de/home

Locatie

Hannover Exhibition Grounds
Messegelände 30521 Hannover Duitsland

Gegevens

Begin:
1 april 2019
Einde:
5 april 2019
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hannovermesse.de/home

Locatie

Hannover Exhibition Grounds
Messegelände 30521 Hannover Duitsland