Aanstaande Evenementen

Hier kun je SMITZH de komende tijd ontmoeten:

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovatiesessie: Robotica voor Maritiem en Haven @ RDM Rotterdam

3 juni 2019 - 14:00 tot 17:00

Ben jij werkzaam in de maritiem en haven sector? Benieuwd naar waar de kansen voor jouw bedrijf liggen om met robotica te werken?

Op 3 juni aanstaande organiseert Maritime Delta, in samenwerking met RoboHouse en Itanks, de Innovatiesessie: Robotica voor Maritiem en Haven. Deze bijeenkomst is de opmaat naar een persoonlijke masterclass over de robotisering van je bedrijf, in de vorm van een canvassessie van RoboHouse. Deze kunnen we tegen een sterk verlaagd tarief aanbieden als je je naar aanleiding van de Innovatiesessie aanmeldt. Dit canvas zal je helpen om robotisering naar je werkvloer te brengen binnen uw maritiem- of havengerelateerde mkb-bedrijf.

Tijdens de Innovatiesessie vertelt Jaimy Siebel (algemeen manager van RoboHouse) wat de laatste ontwikkelingen zijn op roboticagebied. Hij legt uit welk type processen je het beste kunt robotiseren. Ook zullen twee bedrijven hun ervaringen delen en vertellen hoe zij robotica ontwikkelen en toepassen. Het programma kun je hier vinden.

Organisatie

Deze sessie wordt georganiseerd door samenwerkingsverband Maritime Delta in samenwerking met Itanks en RoboHouse. Maritime Delta is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in de maritieme delta, het gebied van Tweede Maasvlakte tot en met Gorinchem en Werkendam. Itanks is een kennis- en innovatieplatform voor havengerelateerde industrie. RoboHouse in Delft is hét fieldlab voor geavanceerde cognitieve robotica toepassingen van de TU Delft, TNO, ABB, Festo en RoboValley.

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op 3 juni van 14:00 – 17:00 op het RDM terrein in Rotterdam. Je kunt je hier aanmelden.

Gegevens

Datum:
3 juni 2019
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/108497

Locatie

RoboHouse
Julianalaan 67A
Delft, 2628BC Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
3 juni 2019
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/108497

Locatie

RoboHouse
Julianalaan 67A
Delft, 2628BC Nederland
+ Google Maps