digiscan

Terugblik webinars Enterprise Resource Planning

Enterprise Resource Planning (ERP) is software waarmee je de financiën, toeleveringsketen, operaties, rapportage, productie en HR-activiteiten van jouw bedrijf beheert. Met ERP automatiseert en digitaliseer je jouw bedrijfsvoering en productie, waardoor de efficiëntie en effectiviteit wordt vergroot. Je krijgt meer inzicht in de organisatie. Hierdoor wordt het makkelijker te sturen in de bedrijfsvoering. Om het optimale uit ERP te halen is het belangrijk alle ins en outs van het systeem te kennen.

Optimale ondersteuning van je bedrijfsvoering met ERP

Koninklijke Metaalunie organiseerde voor SMITZH drie webinars in Q2 van 2021 over de optimale ondersteuning van jouw bedrijfsvoering met ERP. De sessies waren bedoeld voor mkb’ers uit de maakindustrie. Tijdens deze webinars ging het over het ‘hoe en waarom’ van ERP. Wil jij dus ook een beter beheer over de financiën, toeleveringsketen, operaties, rapportage, productie en HR-activiteiten van jouw bedrijf? Kijk dan de webinars terug.

SMITZH workshop vouchers

Het SMITZH programma biedt vouchers aan voor ondernemers in Zuid- Holland voor ondersteuning bij de keuze en selectie van innovaties waaronder ook ERP oplossingen. Naast de workshop voucher ter waarde van 5.000 euro zijn er ook vouchers beschikbaar voor advies bij implementatie.  Met de workshop voucher kan een specialist ingehuurd worden die helpt en adviseert de juiste keuzes te maken.

 

 

Webinar 1 | ERP: Wat is het en waarom heb je het nodig bij verdergaande digitalisering en innovatie?
Webinar 2 | ERP: Wat kan het?
Webinar 3 | ERP: Welk pakket kies ik?