Succesvolle start RoboHouse

Fieldlab RoboHouse gaf dinsdag 18 september haar partners een exclusief kijkje in de nieuwe faciliteiten in RoboValley. De pre-opening is de start van een beta-periode waarin het fieldlab met haar gloednieuwe faciliteiten samen met de partners volledig geoperationaliseerd wordt.

RoboHouse is een initiatief van Festo, ABB, TU Delft, TNO, Innovation Quarter en RoboValley. Met één druk op de knop werd de bijzondere entree van RoboHouse door Jaimy Siebel, General Manager RoboHouse, geactiveerd. Hiermee werd RoboHouse in ‘beta’ verklaard tot het fieldlab over een aantal maanden volledig operationeel is. De partners kregen een rondleiding door de gloednieuwe faciliteiten van RoboHouse. Iedereen was enthousiast over hoe de voormalige faculteit Biotechnologie is getransformeerd naar een inspirerend centrum voor robotica. De verschillende ruimtes geven een goed inzicht in alle activiteiten die hier samen met de partners ontwikkeld zullen worden.

Bedrijven kunnen bij RoboHouse ontdekken wat slimme robotica toepassingen kunnen betekenen voor hun eigen organisatie. Daarnaast kunnen ideeën en concepten via workshops en cursussen verder worden uitgewerkt en getest. Studenten en jonge ontwikkelaars kunnen bij RoboHouse aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe robotica toepassingen.

Wil je zelf ontdekken wat robotica voor jouw organisatie kan betekenen of leren hoe je zelf robotica kunt ontwikkelen? Neem dan contact op met het RoboHouse team of kijk op www.robohouse.nl.