Smart Manufacturing Robotica

Minor Smart Manufacturing & Robotics zoekt industriële robotica-opdrachten

Studenten van de minor Smart Manufacturing & Robotics van De Haagse Hogeschool voeren ook dit kwartaal weer kosteloos industriële robotica-opdrachten uit voor het bedrijfsleven. Een greep uit de projecten: een autonoom rijdende robot voor medicatie; een robot om orchideeën te verpakken en een robot om pakketjes zo efficient als mogelijk te stapelen. Heb jij een interessante casus en lijkt dit je een mooie manier om daaraan te werken? Laat dit dan weten aan de Haagse Hogeschool.

haagse hogeschool robot minor

In het kort:

Studenten bouwen in 6 weken tijd een werkend prototype in het roboticalab in Delft van de Haagse Hogeschool. De Haagse Hogeschool levert industriële robots, machine vision camera’s en een breed scala aan randapparatuur. Daarnaast zijn er enthousiaste en leergierige studenten die graag aan een praktijkcase werken en mentoren om hen en jou te ondersteunen. Van bedrijven vraagt de Haagse Hogeschool uiteraard goed opdrachtgeverschap.

Van alle projecten worden korte video’s en casebeschrijvingen gemaakt die je kunt bekijken ter inspiratie op de site van de minor.

Meedoen?

Deze week is net weer een nieuwe lichting studenten gestart. Aanmeldingen voor een volgende lichting kunnen kenbaar gemaakt worden bij Thijs Brilleman of via de website van de minor Smart Manufacturing & Robotics Delft. Voor aanmelding zijn de volgende gegevens nodig: bedrijfsnaam, locatie, naam contactpersoon met telefoonnummer en emailadres en een korte opdrachtomschrijving (1-3 zinnen). Als er een match is, zal er contact met je worden opgenomen.