SMITZH daagt jou uit mee te denken over aanbod op ZIE

Op dinsdagmiddag 26 maart organiseert Holland Instrumentation weer het jaarlijkse event ZIE, hét jaarevent voor de hightech industrie in West-Nederland. Dit jaar wordt ZIE gehouden bij fieldlab de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Het thema is ‘Investeren in de hightech makers van morgen’.

Uiteraard kan SMITZH niet ontbreken tijdens dit event. Je kunt ons dan ook vinden tijdens één van de diverse deelsessies. Nieuw in het aanbod van SMITZH zijn vraag- en aanbodsessies waarbij we experts, maakbedrijven en technologieaanbieders rondom een specifiek thema bij elkaar brengen. Tijdens de deelsessie “Slimme Maaktechnologie voor en door u” kun jij jouw vragen, behoeften en aanbod rondom deze thema’s kenbaar maken. Vanuit SMITZH zijn er voor ieder thema diverse experts aanwezig om jou te woord te staan. Onder de thema’s vallen:

  • Zero programming: machines en robots aansturen vanuit CAD-tekeningen.
  • 3D-metaalprinten met lokale beheersing van de metaaleigenschappen.
  • Pilots in de industrie met digitale werkinstructies via schermen, AR/VR of beamers.
  • Digitale twin geschikt gemaakt voor kleine productseries in het mkb.
  • Veilig Data Delen: 5G, Cyber Security, Blockchain of testsites?

Heb jij interesse om mee te denken en werken aan de vraag- en aanbodsessies rondom deze thema’s? Bijvoorbeeld omdat je een specifieke vraag hebt rondom jouw productiestraat, op zoek bent naar een technologieaanbieder die je kan helpen of juist naar een maakbedrijf waarmee je een pilot kunt doen? Laat je dan horen tijdens dit event.