Studente PepFlo

Nu al samenwerken met je medewerker van 2022?

Het is één van de grootste uitdagingen. Goede medewerkers vinden en binden. En het liefst natuurlijk medewerkers met de juiste (technische) kennis, vaardigheden, passend binnen de organisatiecultuur én met de juiste drive. De nieuwe generatie staat te trappelen, zeker nu, om aan de slag te gaan! Maar hoe bereik en behoud je hen in de dynamiek van deze tijd? En hoe houd je het betaalbaar? Creëer een werkstudentplek (bijbaan) via PepFlo. Nu met een speciaal kennismakingsaanbod via SMITZH.

Wat heb ik daaraan?

Leg de focus op de klik tussen een student en je organisatie, niet perse op de opdracht.

  • De student brengt verfrissende dynamiek en nieuwe kennis met zich mee;
  • er is meer uit stages en afstudeeropdrachten te halen, omdat de student door de bijbaan al bekend is met de organisatie;
  • je werkt aan employer branding / naamsbekendheid (mond op mond reclame onder studenten);
  • én je realiseert een actieve werving van toekomstige starters mét werkervaring!

PepFlo faciliteert een online platform met profielen van intrinsiek gemotiveerde studenten op hbo- en wo-niveau. Van technisch en IT tot aan accountancy en social media. Alle voorgestelde studenten zijn door PepFlo gescreend op skills, motivatie en persoonlijkheid.

Speciaal kennismakingsaanbod via SMITZH

Voor alle bedrijven uit de Zuid-Hollandse maakindustrie:

  • Eerste match is gratis!
  • Kosteloos en onbeperkt toegang tot het online platform met beschikbare studenten voor een bijbaan en/of stage.
  • Volgende succesvolle matches éénmalig € 500. No cure, no pay.
  • Volledig vrijblijvend. Geen kleine lettertjes, geen abonnementen, je betaalt alleen per succesvolle match.

Over PepFlo

PepFlo laat het didactische aan het onderwijs en het ondernemen aan de bedrijven. PepFlo matcht organisaties aan gemotiveerde studenten. PepFlo is geen uitzendbureau of detacheerder. PepFlo is maatschappelijk gedreven om de verbinding tussen opleiding en bedrijfsleven te verbeteren en eigenlijk het praktijkleren -zoals bekend en gebruikelijk in het mbo- ook voor het hbo en wo gangbaar te maken. Voor studenten is de dienstverlening gratis, organisaties betalen éénmalig € 500,- per succesvolle match (no cure, no pay).