Inside RoboHouse

Nieuwe videoserie: Inside RoboHouse

Fieldlab RoboHouse uit Delft heeft een nieuwe videoserie online geplaatst: Inside RoboHouse. Via youtube kun je je nu in een paar minuten laten inspireren door ondernemers die met slimme technologieën als AI en robotica aan de slag zijn gegaan. Het eerste deel verschijnt op een moment dat veel oprichters en vernieuwers voor grote uitdagingen komen te staan. Het fieldlab nodigde enkele van hun meest veerkrachtige leden van de community uit om hun advies en inzicht te delen. Wat hebben ze geleerd? En hoe zien ze de toekomst? Ontdek het nu.

In de eerste afleveringen komen Crijn Bouman van ROCSYS (automatisch opladen elektrische voertuigen), Herbert ten Have van Fizyr  (automatisch oppakken van product(onderdelen) en Alex Noordstrand van Fleet Cleaner (automatische scheepsrompreiniging) aan het woord.

Lijkt het jou wat om zelf met AI of robotics aan de slag te gaan en kun je daar wat hulp bij gebruiken? Fieldlab RoboHouse staat voor je klaar om je te ondersteunen met hun faciliteiten en kennis. Bij SMITZH stimuleren we graag dat je samen met een fieldlab jouw mogelijkheden verkent. Je kunt daarom een innovatieproject bij RoboHouse doen met een voucher. Er zijn vouchers om nieuwe technologie te ontwikkelen en een haalbaarheidsonderzoek te doen. Ook zijn er vouchers om bestaande technologie toe te passen in je eigen productiestraat. Je krijgt dan een deel van de kosten vergoed. Ook voor een workshop bij RoboHouse zijn er vouchers beschikbaar waarmee je de kosten zelfs volledig vergoed kunt krijgen. Interesse? Neem dan direct contact op met Jaimy Siebel, Managing Director RoboHouse.