Aanstaande Evenementen

Hier kun je SMITZH de komende tijd ontmoeten:

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZIE 2020 mensgerichte technologie: de invloed op de mens

15 oktober 2020 - 14:30 tot 18:30

HI ZIE 2020 oktober

Door de ontwikkelingen rond corona heeft HollandInstrumentation besloten haar jaarevent ZIE 2020 met het thema ‘Mensgerichte technologie in harmonie’ dit najaar te organiseren op drie verschillende data. Om de veiligheid van de aanwezigen te garanderen is besloten om maximaal 50 personen toe te staan. Daarnaast worden de presentaties live gestreamd via internet. De tweede bijeenkomst vindt plaats op 15 oktober 2020 tussen 14:30 en 18:30 uur bij de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken. Tijdens dit ZIE-event staan op het programma:

  • Gastspreker Michel van Dartel, lector Mensgericht Creëren aan de Avans Hogeschool. Hij levert als psycholoog interessante inzichten in de maatschappelijke impact van technologie.
  • ArtiShock met als onderwerp: Digitale Transformatie met Augmented Reality
  • Skelex met een bedrijfspitch over exoskeletten.
  • Op de Bedrijvenmarkt laten verschillende deelnemers en partners van HollandInstrumentation zien wat ze te bieden hebben. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om te netwerken op gepaste afstand!

Zie hier het volledige programma van 15 oktober.

Je kunt je hier aanmelden voor fysieke deelname aan de drie ZIE 2020 events. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kun je hier je volgorde van voorkeur aangeven per event. Je hoort uiterlijk 2 weken voor aanvang of je aanwezig kan zijn bij het event van je voorkeur.

 

Gegevens

Datum:
15 oktober 2020
Tijd:
14:30 tot 18:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.aanmelder.nl/zie2020/aanmelden

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
15 oktober 2020
Tijd:
14:30 tot 18:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.aanmelder.nl/zie2020/aanmelden

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht, Nederland
+ Google Maps