Aanstaande Evenementen

Hier kun je SMITZH de komende tijd ontmoeten:

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZIE 2020 mensgerichte technologie: de toekomst

15 september 2020 - 14:30 tot 18:30

HI ZIE banner 2020 sept

Door de ontwikkelingen rond corona heeft HollandInstrumentation besloten haar jaarevent ZIE 2020 met het thema ‘Mensgerichte technologie in harmonie’ dit najaar te organiseren op drie verschillende data. Om de veiligheid van de aanwezigen te garanderen is besloten om maximaal 50 personen toe te staan. Daarnaast worden de presentaties live gestreamd via internet. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 15 september 2020 tussen 14:30 en 18:30 uur bij de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. SMITZH verzorgt ook een themasessie.

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken. Tijdens dit ZIE-event wordt dieper ingegaan op:

Mensgerichte technologie: de toekomst

Gastspreker Deborah Nas, een bekende trendwatcher en futurist, geeft een doorkijkje in de toekomst op een wereld met mensgerichte technologie op de werkvloer (en thuis).

Themasessie door SMITZH: Mensen of machines, waar moet ik in investeren?

Innovatie komt met investeringen, maar welke zorgt voor het juiste effect bij jouw bedrijf? Met het innovatieprogramma SMITZH werkt TNO aan een methode die bedrijven in 2 of 3 workshops helpt bij het duidelijk krijgen óf, en zo ja, hoe deze investeringen in technologie zich terug zullen verdienen. Tijdens dit ZIE event hoor je er meer over en kun je je vragen stellen.

Op de Bedrijvenmarkt laten verschillende deelnemers en partners van HollandInstrumentation zien wat ze te bieden hebben. Boers & Co bespreekt tijdens een pitch wat zij aan mensgerichte technologie gehad hebben. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om te netwerken. Kijk hier voor het volledige programma van de events.

Je kunt je hier aanmelden voor fysieke deelname aan de drie ZIE 2020 events. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kun je hier je volgorde van voorkeur aangeven per event. Je hoort uiterlijk 2 weken voor aanvang of je aanwezig kan zijn bij het event van je voorkeur.

 

Gegevens

Datum:
15 september 2020
Tijd:
14:30 tot 18:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.aanmelder.nl/zie2020/aanmelden

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
15 september 2020
Tijd:
14:30 tot 18:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.aanmelder.nl/zie2020/aanmelden

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht, Nederland
+ Google Maps