Laden Evenementen

« Alle evenementen

ZIE 2020

15 september - 12:30 tot 18:00

ZIE2020 15 sept

Bezoek op 15 september het jaarcongres ZIE van Holland Instrumentation. Toon jouw mensgerichte technologie, of bekijk op de innovatiemarkt die van anderen. Je hoort in de plenaire sessie meer over de voordelen en beperkingen van mensgerichte technologie. Tijdens de break-out sessies kun je hierover van gedachten wisselen. Je gaat naar huis met concrete ideeën over technologie die helpt om jouw huidige en nieuwe personeel sneller te laten leren, minder fouten te laten maken en gezond te houden. ZIE 2020 biedt jou de informatie om hier echt mee aan de slag te gaan.

Naast een keynote van Michel van Dartel, zijn er nog een aantal interessante sprekers die hun visie geven op het thema ‘Mensgerichte Technologie in Harmonie’. Daarnaast kun je deelnemen aan één van de vier interactieve deelsessies. SMITZH is uiteraard aanwezig tijdens dit event. Ook verzorgen we meerdere deelsessies. Op de bedrijvenmarkt laten verschillende deelnemers en partners van Holland Instrumentation zien wat ze te bieden hebben. En natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken.

Programma:

  • Michel van Dartel is lector Mensgericht Creëren aan de Avans Hogeschool. Hij levert als psycholoog interessante inzichten in de maatschappelijke impact van technologie.
  • Mona Keijzer is staatssecretaris van economische zaken (onder voorbehoud).
  • Pitches door leden over het thema.
  • Pauzes met daarin ruimte om te netwerken.
  • Deelsessies op verschillende thema’s als robotica, innovatie en cybersecurity, met onder andere Egbert Jan Sol, RoboHouse en Festo.
  • Deborah Nas is een bekende trendwatcher en futurist. Zij geeft een doorkijkje in de toekomst op een wereld met mensgerichte technologie op de werkvloer (en thuis).

Aanmelden:

Je kunt je hier aanmelden voor ZIE 2020.

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
12:30 tot 18:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.aanmelder.nl/zie2020

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
12:30 tot 18:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.aanmelder.nl/zie2020

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht, Nederland
+ Google Maps