Aanstaande Evenementen

Hier kun je SMITZH de komende tijd ontmoeten:

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Digital Manufacturing for Composites

25 juni 2020 - 16:00 tot 17:00

Webinar DFC

Wat betekent slim produceren voor composieten? Ontdek hoe je jouw productie van composietonderdelen kan verbeteren door te automatiseren. Vergroot je productiviteit, werk met een dynamische planning, creëer meer flexibiliteit, hogere kwaliteit en snellere responstijd bij fouten. In dit webinar krijg je een update van de oplossingen die op dit moment beschikbaar zijn. Daarnaast krijg je een live demo van de Automated Laminated Cell in actie. Samen met jou verkent The Digital Factory For Composites graag welke oplossing bij jou past.

In dit interactieve webinar kom je meer te weten over hoe The Digital Factory for Composites naar een digitale toekomst kijkt, de digitale mogelijkheden die bij Airborne ontwikkeld zijn en hoe je deze in de praktijk kunt gebruiken. Denk aan toepassingen als data analytics, digital twins en AI om zero programming, productieplanning en werkinstructies te optimaliseren. Sprekers zijn Marcus Kremers, CTO bij Airborne en Anders Brødsjø, Technology Manager bij Airborne. Als je vragen hebt die je graag tijdens het webinar beantwoord ziet, kun je die vooraf via het aanmeldformulier doorgeven. Voertaal: Engels.

Aanmelden

Nieuwsgierig? Meld je hier direct aan voor het webinar op 25 juni 16 uur CET | 10 uur EST en kom meer te weten! Het webinar zal interactief zijn met de mogelijkheid om experts te spreken en vragen te laten beantwoorden.

Gegevens

Datum:
25 juni 2020
Tijd:
16:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.airborne.com/webinar-june-25-digital-capabilities-for-composites-manufacturing/

Gegevens

Datum:
25 juni 2020
Tijd:
16:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.airborne.com/webinar-june-25-digital-capabilities-for-composites-manufacturing/