Aanstaande Evenementen

Hier kun je SMITZH de komende tijd ontmoeten:

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Skill-sessie machine learning voor maritiem @ RDM Rotterdam

23 mei 2019 - 14:30 tot 16:30

Werk jij in de maritieme sector? Om maritieme werknemers van nu voor te bereiden op de toekomst organiseert samenwerkingsverband Maritime Delta samen met Netherlands Maritime Technology de skill-sessies. Tijdens deze skill-sessies belichten zij een opkomende technologie en laten ze zien wat dit voor de vaardigheden van medewerkers in de maritieme sector betekent.

Tijdens de eerste skill-sessie op 23 mei staat machine learning centraal. Gedurende het twee-uur durende programma krijg je een machine learning workshop, vaar je op een toekomstig autonoom varende watertaxi én wordt je wegwijs gemaakt in het RDM Innovation Dock! RDM Next zal je, met hun interactieve workshop, laten zien hoe machine learning werkt. De start-up CaptainAI laat je zien hoe zij een watertaxi autonoom gaan laten varen, aan de hand van machine learning. In het InnovationDock krijg je de simulator te zien waarop de autonome watertaxi wordt getraind. Meer info over het programma kan je hier vinden.

Dus, ben jij werkzaam in de maritieme sector en wil je kennis opdoen over machine learning? Dan is dit evenement écht iets voor jou.

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 mei van 14:30 tot 16:30, tijdens het Navingo Maritime & Offshore Career Event in de RDM Onderzeebootloods. Je kunt je hier aanmelden.

Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je alleen in als je zeker bent dat je deel kan nemen.

Let op: voor toegang tot de locatie dien je je ook (kosteloos) aan te melden voor het Navingo Maritime & Offshore Career Event, dat kan hier.

Gegevens

Datum:
23 mei 2019
Tijd:
14:30 tot 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/108876

Locatie

Onderzeebootloods & RDM Innovation Dock
Onderzeebootloods RDM-straat 1
Rotterdam, 3089JS Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
23 mei 2019
Tijd:
14:30 tot 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aanmelder.nl/108876

Locatie

Onderzeebootloods & RDM Innovation Dock
Onderzeebootloods RDM-straat 1
Rotterdam, 3089JS Nederland
+ Google Maps