Laden Evenementen

« Alle evenementen

Met SMITZH samen naar Hannover Messe

20 april tot 22 april

HannoverMesse SMITZH

De Hannover Messe is de nummer één vakbeurs voor maakbedrijven om te bezoeken. Echter tussen zo’n 6.000 exposanten en 200.000 bezoekers, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Om die reden organiseert SMITZH een gezamenlijk bezoek naar de Hannover Messe voor bedrijven uit Zuid-Holland met als thema cobots en mensgerichte technologie. Als je je aanmeldt om samen met ons de beurs te bezoeken, zorgen wij voor een goede voorbereiding op maat en de nodige netwerkmogelijkheden met peers uit onze regio en Duitsland.

Voor wie?

Maakbedrijven en technologische toeleveranciers uit de provincie Zuid-Holland die geïnteresseerd zijn in cobots en/of mensgerichte technologie. Je wilt jouw kennis en kunde vergroten, netwerk versterken en/of hebt interesse om te internationaliseren. Specifieke invulling van het programma is mogelijk.

Het aanbod: maatwerk en ontzorging

Wij geloven in een goede voorbereiding. Daarom gaan we graag met jou in gesprek voorafgaand aan het bezoek. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen, verwachtingen en doelstellingen. Aan het einde van het gesprek is duidelijk welke voorbereiding noodzakelijk is en wat de actiepunten zijn. Duur van het gesprek: ongeveer een uur. Houd rekening met aanvullende voorbereidingstijd afhankelijk van je wensen en doelstellingen.

We willen jou zoveel mogelijk ontzorgen. Wij regelen daarom als je met ons meegaat zaken als vervoer, verblijf en introducties bij bedrijven en partners. Uiteraard ben je ook vrij hier andere keuzes in te maken en dit zelf te regelen.

Programma

Maandag 20 april 2020

 • In de middag aankomst bij hotel
 • Vervolgens door naar de Hannover Messe voor “night of innovations” het netwerkevent op de Messe waar Nederlandse bedrijven elkaar ontmoeten en kennis maken met Duitse ondernemers

Dinsdag 21 april 2020

 • 08.30 uur Vertrek naar Hannover Messe
 • 10.00 uur Aankomst op de beurs
 • Programma wordt ingevuld of zelf in te vullen door de deelnemer
 • Lunch op eigen gelegenheid
 • 18.00 uur Einde beursdag
 • Retour naar hotel per bus of trein op eigen gelegenheid
 • Bij volgende belangstelling kan een gemeenschappelijk diner verzorgd worden

Woensdag 22 april 2020

 • Ochtend: Bedrijfsbezoek aan technologisch bedrijf. Dit wordt zsm bekend gemaakt.
 • Na afloop vindt een gezamenlijke lunch plaats.
 • Terugreis per trein naar Utrecht CS

Kosten

Als deelnemer betaal je de kostprijs voor de reis- en verblijfskosten, maaltijden, transferkosten ter plaatse en toegang. Exacte kosten worden later bekend gemaakt. Voor het voorbereidende gesprek en onze inspanningen hoef je niets te betalen. Je reis is dus net zo duur als wanneer je op eigen houtje zou gaan, alleen dan met allerlei extra voordelen.

Voorwaarden

Maximaal twee personen per bedrijf, doelgroep: CEO/CTO/COO/Hoofd R&D. Overige deelnemers ter beoordeling reisorganisator. Aanmeldingen op basis van first-come-first-serve. Bij late aanmelding kan een gepersonaliseerd programma niet meer gegarandeerd worden.

Aanmelden

Vragen of aanmelding? Neem contact op met Marit Kuypers van InnovationQuarter via marit.kuypers@innovationquarter.nl of 06 12228533.

Gegevens

Begin:
20 april
Einde:
22 april
Evenement Categorie:

Locatie

Hannover Messe
Hannover, Duitsland + Google Maps
Website:
https://www.hannovermesse.de/

Gegevens

Begin:
20 april
Einde:
22 april
Evenement Categorie:

Locatie

Hannover Messe
Hannover, Duitsland + Google Maps
Website:
https://www.hannovermesse.de/