Aanstaande Evenementen

Hier kun je SMITZH de komende tijd ontmoeten:

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatieavond nieuwe hbo-deeltijdopleiding Business & Innovation

11 maart 2019 - 19:00 tot 21:00

De krapte op de arbeidsmarkt neemt steeds verder toe. Vergrijzing veroorzaakt een toenemend aantal mensen dat de arbeidsmarkt verlaat en met pensioen gaat. Tegelijk stelt het bedrijfsleven steeds hogere eisen aan competenties van medewerkers. Door automatisering zien we banen verdwijnen en nieuwe kennis en vaardigheden belangrijker worden. Duurzaam investeren in personeel is een voorwaarde voor succes. In samenwerking met het bedrijfsleven start HBO Drechtsteden de tweejarige opleiding Business & Innovation in Dordrecht.

De tweejarige deeltijd hbo-opleiding is ontwikkeld op basis van een toenemende behoefte bij organisaties aan medewerkers die zijn toegerust met de belangrijke 21e eeuwse vaardigheden. Probleemoplossend vermogen ontwikkelen, projectmatig kunnen werken en kunnen inspelen op veranderingen in de omgeving zijn belangrijke issues voor de ondernemende professional. De opleiding is bedoeld voor afgestudeerde mbo-4 studenten en werkenden die naast hun baan willen doorstuderen. Studenten aan de opleiding gaan één middag en avond per week naar school. De overige dagen werkt men. De opleiding begint op 5 september 2019 in Dordrecht.

Op maandag 11 maart vindt een informatieavond plaats. Deze avond geven docenten informatie over de opleiding en enkele bedrijven geven hun visie op werken en ontwikkelen. De bijeenkomst vindt plaats in fieldlab de Duurzaamheidsfabriek, 4e etage, Leerparkpromenade 50 in Dordrecht. Inloop 18.45 uur. Aanvang 19.00 uur tot 21.00 uur.

Gegevens

Datum:
11 maart 2019
Tijd:
19:00 tot 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hbodrechtsteden.nl/businessandinnovation

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
11 maart 2019
Tijd:
19:00 tot 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hbodrechtsteden.nl/businessandinnovation

Locatie

Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
Dordrecht, Nederland
+ Google Maps