Aanstaande Evenementen

Hier kun je SMITZH de komende tijd ontmoeten:

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hi meets Krohne

22 november 2022 - 14:30 tot 18:00

bedrijfsbezoek Krohne

Is praktische kennis een belangrijke troef in jouw bedrijf? Wil jij ook de talenten en kwaliteiten van jouw medewerkers beter
benutten of ontwikkelen?

Hi Delta, Metaalunie en SMITZH organiseren op 22 november aanstaande een bedrijfsbezoek aan Krohne. We verwelkomen Joyce van Dijk (Ozone) en Richard Baars (Ventil Test Equipment), Thijs Blad (MEMSYS) en natuurlijk zal Andre Boer (directeur Krohne) het programma openen.

  • Andre Boer – ‘Integratie van sensoren en diagnosefunctionaliteit in een regelklep’
    De continue evoluerende technologieën om ons heen vraagt adaptatie van zowel mens als machine. Consumenten apparaten zijn buitengewoon gebruiksvriendelijk en eenvoudig waardoor extensieve training niet noodzakelijk is. Ook in de procesindustrie is deze evolutie zichtbaar. Door gebruik te maken van bewezen sensor- (KROHNE) en regeltechnologie (SAMSON) in combinatie met Machine Learning (AI) zijn wij in staat te FOCUSsen op een nieuwe manier van control. De presentatie biedt inzichten op de samenkomst van deze technologieën in combinatie met het gebruik van AI in de procesindustrie.

 

  • Richard Baars & Joyce van Dijk – Ozone
    Ozone is hét leerplatform in de techniek met als unieke waarde om kennis te delen in de sector. De gebruiksvriendelijke bibliotheek met kant en klare inhoud, sluit aan op de behoefte van de ondernemer en service- en onderhoudsmedewerker. Je kunt de content snel delen, makkelijk en snel aanpassen, zelf ontwikkelen en externe opleidingsactiviteiten registreren.

 

  • Thijs Blad – MEMSYS
    MEMSYS is een Nederlandse startup opgericht als een spin-off van de afdeling Precision and Microsystems Engineering van de Technische Universiteit Delft. Ons doel is om bij te dragen aan een duurzame toekomst door efficiënter om te gaan met middelen en mensen. We stellen ons een toekomst voor waarin batterijen nooit hoeven te worden vervangen en het is onze missie om technologieën voor het oogsten van energie te ontwikkelen als duurzame energiebron voor draadloze toepassingen.

Let op: u kunt zowel offline als online deelnemen. 

Gegevens

Datum:
22 november 2022
Tijd:
14:30 tot 18:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://share.hsforms.com/114C7Q88KSGqYIvckuNbJmQ492tj

Organisatoren

Hi Delta
Metaalunie
SMITZH

Locatie

Krohne
Kerkeplaat 14 3313 LC Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
22 november 2022
Tijd:
14:30 tot 18:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://share.hsforms.com/114C7Q88KSGqYIvckuNbJmQ492tj

Organisatoren

Hi Delta
Metaalunie
SMITZH

Locatie

Krohne
Kerkeplaat 14 3313 LC Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie