Aanstaande Evenementen

Hier kun je SMITZH de komende tijd ontmoeten:

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Economische missie Smart Industry Duitsland

9 oktober 2018 tot 12 oktober 2018

Van 9 tot en met 12 oktober wordt er door de RVO een economische missie georganiseerd naar Rijnland-Palts en Saarland. Het programma voor deze missie richt zich op de digitalisering van de industrie en is geschikt voor organisaties die zaken (willen) doen in Duitsland, bestaande contacten willen uitbreiden of een innovatiesamenwerking willen starten. Jij kunt hier bij zijn. Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, en missieleider Ineke Dezentjé Hamming, zijn hierbij. Ook de Koning en de Koningin zijn aanwezig bij enkele programmaonderdelen van de missie.

Aan de Duitse kant is er veel bereidheid tot samenwerking. Daarom is dit voor de Fieldlabs, de high-tech maakindustrie, evenals kennisinstellingen die high-tech maakindustrie ondersteunen, de uitgelezen kans om in contact te komen met toonaangevende kennisinstellingen zoals DFKI en Cispa. Het programma bevat onder andere bezoeken aan Smart Factory KL, Bosch Rexroth, Fraunhofer en ZeMA .

Deze missie is met name geschikt voor organisaties uit de Smart Industry Fieldlabs, de high-tech maakindustrie en bedrijven en kennisinstellingen die de high-tech maakindustrie ondersteunen bij het doorvoeren van nieuwe digitale productieprocessen. Het gaat daarbij om onderwerpen als Smart Industry/Industrie 4.0, Big Data, Internet of Things, Kunstmatige Intelligentie en Cybersecurity.

Het uitgebreide programma, de kosten en aanmeldlink, vind je op de site van de RVO. Let op: aanmelden kan tot vrijdag 24 augustus 2018.

Organisator

RVO
Telefoon
088 042 1078
E-mail
jos.hermsen@rvo.nl
Bekijk de site van Organisator

Organisator

RVO
Telefoon
088 042 1078
E-mail
jos.hermsen@rvo.nl
Bekijk de site van Organisator