Aanstaande Evenementen

Hier kun je SMITZH de komende tijd ontmoeten:

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Building Industrialization & Digital Transformation (BID) 2019 @ Jaarbeurs Utrecht

3 december 2019 tot 4 december 2019

BUILDING INDUSTRIALIZATION & DIGITAL TRANSFORMATION (BID) 2019

BID staat voor Building Industrialization & Digital transformation. BID is hét high end contentgedreven event dat dient als vliegwiel voor innovatie, kennisdeling en samenwerking op het snijvlak van bouw, installatie, IT en maakindustrie. Op 3 en 4 december is het podium voor de echte innovators, top-influencers, disrupters, mooimakers en vooruitbrengers. Ontdek en deel vernieuwende ideeën, verbreed je horizon, doe kennis op en deel het, laat je verbluffen en ga partnerships aan. Zo geven we de bouwsector samen een productieve powerboost die het nodig heeft.

De grote vraag naar nieuwbouw, stijgende grondstofprijzen, het tekort aan personeel en materialen. Zomaar een greep uit de grote uitdagingen die vragen om nieuwe inzichten, duurzamere productiemethoden en slimmere bouwtechnieken. Maar waar zijn ze? En wie zitten erachter?  Assemblage, productietechnologie, IoT, geodata, visualisatie en simulatie zijn thema’s die o.a. aan bod komen.

BID laat het zien. Het onafhankelijke influencers event dat disruptieve innovatie en transformatie najaagt voor bouwend en installerend Nederland. In een allesbehalve traditionele setting zetten business leaders aan tot denken, verbinden branchepartijen en professionals zich met elkaar en tonen start- en scale ups uit de industrie hun SMART solutions, die morgen al toepasbaar zijn. Tijdens het tweedaagse event wordt een uitgebreid inhoudelijk programma neergezet, bestaande uit congressen gericht op o.a. slimme technologische toepassingen, prefabricage en ketensamenwerking. Meer informatie en aanmelden: http://www.bidlive.nl/.

Gegevens

Begin:
3 december 2019
Einde:
4 december 2019
Evenement Categorie:
Site:
http://www.bidlive.nl/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
3 december 2019
Einde:
4 december 2019
Evenement Categorie:
Site:
http://www.bidlive.nl/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Nederland
+ Google Maps